Banan-majonnäsmuffins

Heinz common images
Banan-majonnäsmuffins
 Banan-majonnäsmuffins
SERVERAR 12 muffins
FÖRBEREDELSEDAGS
15 minuter
TILLAGNINGSTID
20-25 minuter
Dessa bananmuffins är snabba och enkla att göra och är en säker hit bland både barn och vuxna. Vår hemliga ingrediens gör dem extra fluffiga, saftiga och [Seriously] läckra.
INGREDIENTS
METHOD
INGREDIENTS

2 mycket mogna bananer, mosade

150 g florsocker

150 g Heinz [Seriously] Good Mayonnaise

2 stora ägg från frigående höns

1 tsk vaniljpulver

260 g självjäsande mjöl

1 tsk bakpulver

1/2 tsk bikarbonat

12 torkade bananchips att dekorera med

Dessa bananmuffins är snabba och enkla att göra och är en säker hit bland både barn och vuxna. Vår hemliga ingrediens gör dem extra fluffiga, saftiga och [Seriously] läckra.
METHOD
1.
Placera 12 pappersformar i ett muffinsbleck och förvärm ugnen till 190° (170° varmluft).
2.
Blanda mosad banan med socker, majonnäs, vaniljpulver och ägg och vispa till en slät blandning. Vänd försiktigt i mjöl, bikarbonat och bakpulver för att bilda en tjock smet. Fördela blandningen i formarna, och toppa varje form med ett bananchip.
3.
Grädda i mitten av ugnen i 20-25 minuter, eller tills en baksticka som sticks in i mitten kommer ut ren (inte kladdig).
4.
Flytta dina muffins till ett galler för att svalna innan servering.