Search recipes form

SÖK RECEPT

Search recipes form

SÖK RECEPT

Heinz kryddiga köttbullar

Ingredienser:

2 ägg

1 tsk spiskummin

600 g blandfärs

1 gul lök, fint riven

Heinz Yellow Mustard Mild

1 dl crème fraîche

Salt och peppar

3/4 dl ströbröd

1 krm torkad timjan

L&P Worcestershire Sauce

 

  • Portioner: 4 personer
  • Tid: 20min

Metod:

1. Blanda alla ingredienser i en bunke och smaka av med salt och peppar. Provstek en liten klick av smeten för att smaka om den är rätt kryddad och har rätt konsistens.

 

2. Rulla färsen (med blöta händer) till små bollar och lägg på en platt tallrik som spolats av med kallt vatten.

 

3. Hetta upp en klick smör i en stekpanna och kana ner bullarna i pannan. Stek på medelvärme tills de får en fin färg runt om.

 

print